020-320 33 64 | office@logacom.nl
Logacom congresorganisatie

Vacatures

Uitgeverij SWP is een educatieve en wetenschappelijke uitgeverij in Amsterdam-Duivendrecht, gericht op maatschappelijke thema’s. Uitgeverij SWP geeft vakliteratuur uit op het gebied van ggz, gezondheidszorg, management, social work, jeugdzorg, kinderopvang en onderwijs. Professionals werkzaam in deze gebieden willen wij ondersteunen met de nieuwste en beste (wetenschappelijke) inzichten zodat zij hun werk zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Dat doen wij met een klein team en in samenwerking met zusterbedrijven Logacom Congresorganisatie en Logavak Opleidingsgroep.

Wij zijn per direct op zoek naar een

Marketeer

36 - 40 Uur per week

In deze kantoorfunctie maak je deel uit van de marketingafdeling van de uitgeverij en houd je je voornamelijk bezig met het promoten van de opleidingen, congressen en webinars van zusterbedrijven Logacom en Logavak. Hierbij wordt steeds verbinding gezocht met het aanbod van moederbedrijf Uitgeverij SWP: onze boeken, digitale producten en vakbladen. Je bent nieuwsgierig naar maatschappelijke thema’s en begrijpt de taal en toon die nodig is voor de diverse doelgroepen. Je zorgt ervoor dat producten van Logacom/Logavak en uitgeverij SWP op een passende manier onder de aandacht komen. Je onderhoudt contact met auteurs/inleiders/docenten en pers en ontwikkelt zelf content voor nieuwsbrieven, websites en social media. Bij de uitvoering van congressen en symposia ben je aanwezig en verricht ondersteunende diensten.

Profiel

Wat wij bieden

  • Een kantoorbaan bij een dynamische uitgeverij
  • Een uitdagende en veelzijdige functie
  • Ruimte om zelf ideeën in te brengen en nieuwe (online) marketingkanalen te ontwikkelen voor Logacom/Logavak
  • Leuk team!

De aanstelling is voor 36 tot 40 uur per week. De startdatum is in overleg. Het salaris is conform de cao Uitgeverijbedrijf en afhankelijk van kennis en ervaring. Het genoemde salaris is per 36 uur.

Solliciteren
Geïnteresseerd? Mail dan je CV en motivatiebrief naar Paul Roosenstein (proosenstein@mailswp.com).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Logacom BV

Conference Logistics

Contact:
Telefoon: (020) 3203364
Mail: office@logacom.nl

Bezoekadres:
Bildung.city
Spaklerweg 79-81
1114 AE Amsterdam-Duivendrecht
www.Bildung.city

Postadres:
Postbus 12010
1100 AA AMSTERDAM

SocialMedia:
Facebook
LinkedIn

ING: NL61INGB0678655251
ABN Amro: NL55ABNA0579078221
KvKnummer: 34144893
BTWnr. NL8094.21.756.B01