020-320 33 64 | office@logacom.nl
Logacom congresorganisatie

Over Logacom

Sfeerimpressie van onze congressen

Alles rondom kennis

Kennis veroudert met duizelingwekkende snelheid. In sommige wetenschapsgebieden verdubbelt de kennis iedere vijf jaar. Van professionals wordt verwacht dat zij up-to-date zijn in de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied. Om kennis te verwerven en bij te houden zijn flink wat mogelijkheden voorhanden: boeken, tijdschriften, video, internet, congressen en bijeenkomsten. Logacom richt zich sinds 2001 professioneel op de ontwikkeling, programmering en organisatie van congressen en bijeenkomsten.

Logacom is nauw verbonden met uitgeverij SWP, met de Logavak Opleidingsgroep en met Zesbee Internet. Via de koppeling met uitgeverij SWP staat Logacom in directe verbinding met de duizenden auteurs via de vele vakgerichte boeken en tijdschriftartikelen in de vakbladen van SWP.


Alles rondom bijeenkomsten

Congressen, conferenties, symposia zijn onze kernactiviteiten. Produceren, programmeren, marketing, locatieplanning, logistiek, uitvoering en nazorg zijn in globaal bestek de benodigde acties. Produceren en programmeren vinden in overleg met de opdrachtgever plaats. Misschien heeft u al een kant en klaar idee over het programma: prima; de producer werkt met u het programma door en vertaalt dit naar een succesvolle formule. U als opdrachtgever heeft al wel een goed idee, maar nog geen programma? In dat geval vindt ondersteuning plaats om samen tot een succesvolle aanpak te komen. Contacten, contracten en afspraken met sprekers zijn de volgende stappen.

Op het gebied van marketing komt het nodige om de hoek kijken en is van groot belang: zonder deelnemers geen bijeenkomst. Logacom zet websites, e-mailmarketing, direct-mail, sociale media en advertising in om uw congres onder de aandacht te brengen. Marketing is een continu proces en Logacom doet dat op een creatieve manier.

Logistiek moet alles kloppen: de deelnemersregistratie, administratie, facturering, naambadges, indelingen, congresmaterialen, draaiboeken, zaalplanning, catering, informatiemarkt, technische voorzieningen beeld/geluid, aankleding et cetera: U kunt al deze facetten aan ons overlaten.

Logacom: Brengt professionals samen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief