020-320 33 64 | office@logacom.nl
Logacom congresorganisatie

Webinar Snelle effectieve traumatherapieën - vijfde editie

9 maart 2023

Online

€ 125,00 excl. BTW


Aanmelden

Webinar Snelle effectieve traumatherapieën


Op neurobiologie en hersenwerking gebaseerde therapieën nemen een grote vlucht vanwege hun effectieve werking. Zo heeft EMDR eind vorige eeuw voor traumabehandeling veel in gang gezet. Inmiddels zijn er echter nog weer snellere, effectieve traumatherapieën. In dit webinar bespreekt Carien Karsten de achtergrond en toepassing van deze nieuwe traumatherapieën zoals EMDR 2.0, Flash, HAT en Woosh-techniek.

Zij zal laten zien hoe de nieuwste inzichten op het gebied van hersenonderzoek en neurobiologie helpen om trauma’s sneller en effectief te identificeren en te behandelen. Het gaat onder andere over de verschillende manieren waarop je het werkgeheugen kunt belasten om ingesleten herinneringen van betekenis te doen veranderen. En over de manier waarop je als therapeut gebruik kunt maken van de subliminale (net onder de grens van het bewustzijn) werking van het geheugen. Het laatste is vooral van belang bij cliënten met weerstand of dissociatie.
Gratis bij deelname:


Hoe swipe je een trauma weg?
Carien Karsten
t.w.v. €26,00
Doelgroep

(gz)psychologe, psychiaters, psychotherapeuten, psychosomatische fysiotherapeuten, professionele hulpverleners en coaches.


Meer informatie over dit webinar vindt u op www.webinar.logacom.nl Aanmelden