020-320 33 64 | office@logacom.nl
Logacom congresorganisatie

6e Jaarcongres Participatie en Herstel

9 december 2021

Online

€ 275,00 excl. BTW


Aanmelden

Nieuwe inzichten voor de GGZ

De laatste jaren is de roep naar vernieuwingen in de ggz steeds groter geworden. Waar eerst de DSM handvatten bood voor diagnosticeren en behandelen, merken we langzamerhand dat dit lang niet voor iedereen meer baat biedt, sterker nog veel mensen blijven soms jarenlang in de ggz zonder echt vooruit te komen. Labels, vastgelopen in systemen en protocollen en gescheiden werkvelden tussen zorg, behandeling en het sociale domein lijken nu effectief behandelen tegen te werken.

Kortom er is een toenemende behoefte aan nieuwe inzichten, methoden, werkwijzen waarmee we deze kwetsbare mensen in de OGGZ, de GGZ, forensische GGZ en het sociaal domein kunnen helpen. Dit congres belicht een flink aantal mogelijkheden om dit doel in gang te zetten.

Het programma voor de 6e editie van dit congres is nog in ontwikkeling en zal medio september 2021 worden afgerond en gepubliceerd op www.participatieherstelcongres.nl.


Korting op voorinschrijvingen en Early Birds
Voor inschrijvingen die gedaan worden voordat het programma gereed is, geldt een aantrekkelijke korting van maar liefst 40 euro. Deelname bedraagt dan €235,- excl btw. Nadat het programma gepubliceerd is, geldt het Early Bird tarief van €245,- per persoon, dit is €30,- korting op de deelnameprijs en is geldig op aanmeldingen die vóór 28 oktober 2021 online worden voltooid.

Heeft u vragen of opmerkingen over het congres? Neemt u dan gerust contact met ons op via 020-3203364 of office@logacom.nl

Informatie betreft het coronavirus in relatie tot het Jaarcongres Participatie en Herstel.

Het aantal COVID-19 besmettingen is helaas nog niet onder controle in Nederland. Gezien we momenteel nog in een lockdown zitten, de getroffen coronamaatregelen voorlopig nog van kracht zijn en vaccinatie (van iedereen die dat wenst) nog even op zich laat wachten, hebben wij besloten om het eerste half jaar van 2021 nog geen fysieke bijeenkomsten te organiseren. 

Het 6e Jaarcongres Participatie en Herstelop 9 december 2021 verzorgen wij sowieso online via Livestream, maar wanneer de regels het toelaten bent u als deelnemer ook op locatie welkom. Zodra hier meer over bekend is vermelden, dan wij dat op deze website en informeren wij reeds ingeschreven deelnemers per mail.

Heeft u vragen over onze congressen of de status van wijzigingen? Neem dan gerust contact met ons op middels contactformulier.
Aanmelden