020-320 33 64 | office@logacom.nl
Logacom congresorganisatie

6e Jaarcongres Participatie en Herstel

9 december 2021

Postillion Hotel & Convention Centre, Amsterdam

€ 325,00 excl. BTW


Aanmelden

Nieuwe inzichten voor de GGZ

De laatste jaren is de roep naar vernieuwingen in de ggz steeds groter geworden. Waar eerst de DSM handvatten bood voor diagnosticeren en behandelen, merken we langzamerhand dat dit lang niet voor iedereen meer baat biedt, sterker nog veel mensen blijven soms jarenlang in de ggz zonder echt vooruit te komen. Labels, vastgelopen in systemen en protocollen en gescheiden werkvelden tussen zorg, behandeling en het sociale domein lijken nu effectief behandelen tegen te werken.

Kortom er is een toenemende behoefte aan nieuwe inzichten, methoden, werkwijzen waarmee we deze kwetsbare mensen in de OGGZ, de GGZ, forensische GGZ en het sociaal domein kunnen helpen. Dit congres belicht een flink aantal mogelijkheden om dit doel in gang te zetten.

Het plenaire programma wordt deze 6e editie uitgevoerd in Postillion Convention Centre Amsterdam. als deelnemer kunt u fysiek aanwezig zijn, maar u kunt er ook voor kiezen om online deel te nemen. Meer informatie over het programma en voorwaarden kunt u nalezen op de website. www.participatieherstelcongres.nl.


Korting voor Early Birds
Op inschrijvingen die nu gedaan worden is een Early bird korting van 40 euro van toepassing. Early Bird betalen €235,- excl btw per persoon voor online deelname en €285,- excl btw per persoon voor fysieke deelname op locatie. Deze €40,- korting op de deelnameprijs en is geldig op aanmeldingen die vóór 28 oktober 2021 online worden voltooid.

Heeft u vragen of opmerkingen over het congres? Neemt u dan gerust contact met ons op via 020-3203364 of office@logacom.nl

Heeft u vragen over onze congressen of de status van wijzigingen? Neem dan gerust contact met ons op middels contactformulier.
Aanmelden