020-320 33 64 | office@logacom.nl
Logacom congresorganisatie

4e Hechtingscongres

14 oktober 2021

Logacom Online

€ 275,00 excl. BTW


Aanmelden

Hechting raakt iedereen!


Mensen kunnen niet zonder andere mensen. Betekenisvolle relaties met anderen geven het leven kleur in goede tijden en troost in moeilijke tijden. In die zin raakt gehechtheid iedereen, vanaf begin van het leven tot het moment dat het leven voorbij is.

Het programma voor de 4e editie is nog in ontwikkeling en zal medio augustus 2021 worden afgerond en gepubliceerd op www.hechtingscongres.nl.


Korting op voorinschrijvingen en Early Birds
Voor inschrijvingen die gedaan worden voordat het programma gereed is, geldt een aantrekkelijke korting van maar liefst 40 euro. Deelname bedraagt dan €235,- excl btw. Nadat het programma gepubliceerd is, geldt het Early Bird tarief van €245,- per persoon, dit is €30,- korting op de deelnameprijs en is geldig op aanmeldingen die vóór 9 september 2021 online worden voltooid.

Heeft u vragen of opmerkingen over het congres? Neemt u dan gerust contact met ons op via 020-3203364 of office@logacom.nl

Informatie betreft het coronavirus in relatie tot het Hechtingscongres.

Het aantal COVID-19 besmettingen is helaas nog niet onder controle in Nederland. Gezien we momenteel nog in een lockdown zitten, de getroffen coronamaatregelen voorlopig nog van kracht zijn en vaccinatie (van iedereen die dat wenst) nog even op zich laat wachten, hebben wij besloten om het eerste half jaar van 2021 nog geen fysieke bijeenkomsten te organiseren. 

Het 4e Hechtingscongres op 14 oktober 2021 verzorgen wij sowieso online via Livestream, maar wanneer de regels het toelaten bent u als deelnemer ook op locatie welkom. Zodra hier meer over bekend is vermelden, dan wij dat op deze website en informeren wij reeds ingeschreven deelnemers per mail.

Heeft u vragen over onze congressen of de status van wijzigingen? Neem dan gerust contact met ons op middels contactformulier.

Aanmelden