020-320 33 64 | office@logacom.nl
Logacom congresorganisatie

4e Babycongres

22 juni 2021

Online

€ 269,00 excl. BTW


Aanmelden


Meer informatie over dit congres kunt u vinden op: www.babycongres.nl

Professioneel werken met baby's

Een baby die zich veilig voelt zal zich stap voor stap in zijn eigen tempo ontwikkelen. De eerste lach, de eerste woordjes, de eerste stappen. Het komt bij elke baby op een ander moment. Maar wat is eigenlijk normaal in de ontwikkeling van een baby? Hoe signaleer jij als professional, werkzaam met baby’s, als dit anders loopt? Hoe reageer en handel je adequaat? Er is gelukkig steeds meer kennis over de ontwikkelingen van baby’s; de invloed van de omgeving op de ontwikkeling van de baby en het belang van de interactie tussen moeder en kind krijgen steeds meer aandacht.

Het werken met baby’s vraagt om een specialisme. Op het Babycongres word je op de hoogte gebracht van (nieuwe) inzichten rondom het thema en specialiseer je je in hun ontwikkeling. Aan het eind van de dag ben je op de hoogte van de laatste stand van zaken omtrent de wetenschappelijke en maatschappelijke ontwikkelingen en het handelen in de praktijk van alledag.

Voor wie?:
Iedereen die met baby’s (en hun ouders) werkt, zoals: pedagogisch medewerkers, directeuren kinderopvang, locatiemanagers, docenten (ROC), jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, kinderartsen, kinder- en jeugdpsychologen, orthopedagogen, pedagogen, maatschappelijk werkers, consultatiebureauartsen, wijkteammedewerkers, medewerkers/artsen, kraamhulpen, verloskundigen, logopedisten, fysiotherapeuten, zorgprofessionals, JGZ en onderzoekers op het gebied van het jonge kind.

Programma:
Ga voor het volledige programma van dit congres naar de pagina programma van de congreswebsite
Het programma is een louter plenair programma, waarvoor alleen de sprekers op locatie samenkomen. Deelnemers kunnen online deelnemen vanaf thuis- of werklocatie. De online deelname via livestream is interactief en biedt deelnemers via Q&A de mogelijkheid om vragen te stellen, welke vervolgens door de sprekers live beantwoord worden.

Heeft u vragen of opmerkingen over het congres? Neemt u dan gerust contact met ons op via 020-3203364 of office@logacom.nl

Aanmelden