020-320 33 64 | office@logacom.nl
Logacom congresorganisatie

5e Jaarcongres Participatie en Herstel

8 december 2020

€ 295,00 excl. BTW


Samenwerkingen in participatie en ambulantisering

De laatste jaren is de roep naar vernieuwingen in de ggz steeds groter geworden. Waar eerst de DSM handvatten bood voor diagnosticeren en behandelen, merken we langzamerhand dat dit lang niet voor iedereen meer baat biedt, sterker nog veel mensen blijven soms jarenlang in de ggz zonder echt vooruit te komen. Labels, vastgelopen in systemen en protocollen en gescheiden werkvelden tussen zorg, behandeling en het sociale domein lijken nu effectief behandelen tegen te werken.

Kortom er is een toenemende behoefte aan nieuwe inzichten, methoden, werkwijzen waarmee we deze kwetsbare mensen in de OGGZ, de GGZ, forensische GGZ en het sociaal domein kunnen helpen. Dit congres belicht een flink aantal mogelijkheden om dit doel in gang te zetten.
Ga voor meer informatie en programma van het Jaarcongres Participatie en Herstel publiceren naar de congreswebsite www.participatieherstelcongres.nlHeeft u vragen of opmerkingen over het congres? Neemt u dan gerust contact met ons op via 020-3203364 of office@logacom.nl