Deze middag verkennen we samen met de deelnemers hoe het ronde model van methodische acties uit het boek: ‘flexibel werken met gezinnen’ begeleiders ondersteunt om samen met ouders tot een goed bij ouders aansluitend begeleidingsproces te komen.
BOEKEN PRESENTATIE
Kinderen uit de Knel, 3e herziene druk
Kinderen uit de Knel Werkboek, voor ouders
Het complete programma

Middagsymposium De schoonheid van het verschil

19 juni 2019

Locatie: Bildung.city, Amsterdam-Duivendrecht
Prijs: € 139,00
Aanmelden

De schoonheid van het verschil

Middaglezing voor professionals over sekseverschillen in communicatie
Dr. Martine F. Delfos


Gratis bij deelname


De schoonheid van het verschil
Waarom mannen en vrouwen verschillend én hetzelfde zijn
€36,00

Dr. Martine F. Delfos
De communicatie tussen mannen en vrouwen kan stroef lopen. Niet omdat gesprekspartners dat bewust doen, maar omdat vrouwen en mannen nu eenmaal een andere manier van communiceren hebben, verbaal en non-verbaal. Dat is soms flink lastig in een relatie, maar hoe zit het in gesprekken van professionals met hun ‘cliënten’?
De vrouwelijke therapeut, hulpverlener, mediator, zorgprofessional in gesprek met een mannelijke klant of vice versa? Zeker in relatietherapie speelt dit.

Martine Delfos, auteur van het succesvolle boek ‘De schoonheid van het verschil’ geeft op dinsdag 19 juni 2019 een masterclass voor professionals over sekseverschillen in communicatie.
De unieke breedte en diepte van haar kennis en ervaring, maakt deze masterclass van Martine Delfos een belangrijke aanwinst voor succesvol, correct aansluitend en respectvol communiceren cliënten.

Programma

13:00 Inloop
13:30 Opening
14:00 In het eerste deel wordt de omvang en diepgang van de communicatie van mannen en vrouwen uitgelegd.
Diepgaand, dus verschillen én overeenkomsten. Geen Venus en Mars, geen féminisme of non-binair, maar rekening houden met verschillen én overeenkomsten. Zowel heteroseksueel of homoseksueel.
Willen we verbintenis van mensen een kans geven en (vecht)scheiding laten afnemen dan moeten we diepgaand en niet een methode alleen. Dan komt het écht op houding en communicatie aan.

15:00 Pauze
15:30 In het tweede deel gaan we in op hoe dit concreet in begeleiding en (relatie)therapie, gebruikt kan worden. Interactie vanuit de zaal met vragen wordt gewaardeerd.
17:00 Afsluitende borrel

Wacht wegens beperkt aantal plaatsen niet te lang met aanmelden en schrijf u nu in.

Meer informatie over dit middagsymposium vindt u op www.190619.logacom.nl

Aanmelden