020-320 33 64 | office@logacom.nl
Logacom congresorganisatie

Middagsymposium Kinderopvang in wetenschappelijk perspectief

19 december 2017

Bildung.city, Amsterdam-Duivendrecht

€ 99,00 excl. BTW

De Nederlandse kinderopvang in wetenschappelijk perspectief

Dertien jaar na de laatste Nederlandse wetenschappelijke publicatie ‘De kwaliteit van de Nederlandse kinderopvang’ onder redactie van van IJzendoorn, Tavecchio en Riksen-Walraven is er nu het boek De Nederlandse kinderopvang in wetenschappelijk perspectiefonder redactie van Ruben Fukkink.
Vijf thema’s die centraal staan in dit boek zijn:
  • De pedagogische kwaliteit van alle vormen van opvang
  • De opvang van baby’s
  • Effecten van kinderopvang op de kinderlijke ontwikkeling
  • Werken aan de pedagogische kwaliteit
  • Professionele ontwikkeling
Tijdens dit middagsymposium gaan verschillende wetenschappers die een bijdrage leverde aan het boek in op de thema’s.

Bij deelname krijgt u uiteraard een eigen exemplaar van het boek De Nederlandse kinderopvang in wetenschappelijk perspectief (t.w.v. € 27,50), onder redactie van Ruben Fukkink, geschreven door Marleen Groeneveld, Lotte Henrichs, Lisanne Jilink, Paul Leseman, Pauline Slot en Harriet Vermeer.

Meer informatie over dit middagsymposium en het volledige programma vindt u op www.kinderopvangmanagement.nl

Doelgroep:
Managers en opleiders in kinderopvang

Deelnamekosten:
Het tarief voor deelname aan deze inspirerende middag bedraagt € 99,00 excl. BTW, dit is inclusief het boek De Nederlandse kinderopvang in wetenschappelijk perspectief, consumpties en borrel na afloop.

Kortingen:
Meerpersoonskorting: bij meerdere inschrijvingen vanuit één organisatie geldt meerpersoonskorting. Eerste deelnemer betaalt 100%, de tweede inschrijving krijgt 5% korting en de derde en alle volgende inschrijvingen krijgen 10% korting op congresdeelname. Voorwaarde is dat het factuuradres voor alle deelnemers gelijk is.
Studentenkorting: studenten krijgen bij vermelding van hun studentnummer € 29,- korting op de deelnameprijs.
Abonnee-korting: BBMP-abonnees ontvangen € 25,- korting op de deelnameprijs. Voorwaarde is opgave van uw abonneenummer, dat hebben wij nodig om uw korting te kunnen verwerken. Per abonneenummer wordt er voor één persoon korting aangeboden. Het nummer kunt u vinden op de adresdrager op de seal van het tijdschrift.

Aanmelden:
Voor dit symposium kunt u zich vooraf online aanmelden via de website, u ontvangt van ons daarvoor een factuur. Op uw inschrijving zijn de algemene voorwaarden van Logacom van toepassing. Als u wilt annuleren dan dient dit altijd per email of aangetekend schrijven te geschieden. De vier verschillende termijnen voor gedeeltelijke creditering van de deelnamekosten kunt u teruglezen in artikel 7 van de algemene voorwaarden.

Locatie:
Dit symposium wordt gehouden bij Bildung.city te Amsterdam-Duivendrecht (Spaklerweg 79, 1114 AE). Deze locatie is goed bereikbaar ten opzichte van de snelweg (A10, afrit S111), metro (halte Van der Madeweg) en trein (station Duivendrecht). Zie voor een uitgebreide routebeschrijving.