020-320 33 64 | office@logacom.nl
Logacom congresorganisatie

Aanmeldformulier

14e Jaarcongres LVB


Deelnemer

Dit eerste adres gebruiken wij om uw congrestas en/of certificaat naar op te sturen (indien van toepassing).


Factuurgegevens

Overheidsbedrijven: Politie, OM, DJI graag de juiste gegevens bij uw financiële afdeling opvragen s.v.p.

Wilt u een afwijkend factuuradres opgeven?
U kunt hieronder een factuuradres invullen indien deze afwijkt van bovenstaand adres. Let op: Indien uw werkgever het congres betaalt; vraag alstublieft het juiste factuuradres en eventuele kostenplaats of referentie op bij de administratie van uw organisatie.

Overheidsbedrijven: Politie, OM, DJI graag de juiste gegevens bij uw financiële afdeling opvragen s.v.p.
Logacom stuurt per mail digitale facturen in de vorm van pdf. E-mailadres van uw administratie (bijvoorbeeld afdeling crediteuren@ of facturen@) voor verzending van factuur:
E-factuur

Voor het ontvangen van een e-factuur zijn de velden OIN, vestigingsnummer en kostenplaats / referentie verplicht.

Korting

Wanneer u gebruik wilt maken van een korting, dient u dit bij aanmelding zelf aan te vinken en/of de kortingscode in te voeren. De voorwaarde voor meerpersoonskorting is dat het factuuradres voor alle deelnemers van de organisatie/instelling gelijk is. Ten behoeve van studentenkorting ontvangen wij graag binnen een week een goed leesbare scan/kopie van uw studentenpas op office@logacom.nl
Met terugwerkende kracht worden er geen kortingen verwerkt.
Let op! Voor toepassing van meerpersoonskorting moet het factuuradres exact gelijk zijn aan dat van uw collega's. Een e-mailadres is geen factuuradres.
Indien u over een kortingscode of abonneenummer beschikt, dan kunt u het hier invullen. Bij gebruik van abonneekorting is vermelden van abonneenummer verplicht, zonder abonneenummer wordt de korting niet verwerkt.

accreditatie

Wilt u gebruikmaken van accreditatie? Vul dan hier uw gegevens in zodat wij uw presentie kunnen verwerken indien accreditatie is aangevraagd (niet voor alle beroepsverenigingen wordt accreditatie aangevraagd, raadpleeg de website van het congres voor meer informatie).

Wilt u gebruikmaken van accreditatie?

Aanvullend


Ondertekening | volgende aanmelding


Wilt u nog iemand aanmelden klik dan op Nog een collega aanmelden.

Om uw aanmelding(en) te voltooien, klik op Aanmelding bevestigen.