Masterclass Dan Hughes

24 september 2018

Locatie: Bildung City
Prijs: € 275,00
Healing relational trauma with attachment-focused interventions DyadicDevelopmental Psychotherapy
De focus van deze masterclass is om de impact van relationeel trauma op jonge mensen te begrijpen en om vervolgens de therapeutische relatie te benutten - zeer beïnvloed door bevindingen van gehechtheid en intersubjectiviteit – En om de bereidheid en het vermogen te ontwikkelen om de volwassenen te vertrouwen die nu voor hen zorgen . Therapeutische principes - met zowel individuele als gezinsinterventies - zullen worden beschreven en gedemonstreerd met video ('s) van behandelingssessies.

Over Dan Hughes
Dan Hughes, Ph.D. is een klinisch psycholoog in South Portland, Maine. Hij ontwikkelde Dyadic Developmental Psychotherapy (DDP); soms ook Attachment Focused Family Therapy of hechtingsgerichte gezinstherapie genoemd. Het is een behandeling van kinderen die misbruik en verwaarlozing hebben ervaren en die aanhoudende problemen tonen met betrekking tot gehechtheid en trauma. Deze behandeling vindt plaats in een gezinssituatie en het behandelingsmodel is uitgebreid tot een algemeen model voor gezinsbehandeling. Hij heeft meer dan 40 jaar besteed aan het helpen van kinderen en jongeren om hun volledige potentieel te bereiken en om opnieuw contact te maken met anderen in hun leven. DDP is in de afgelopen tien jaar in het Verenigd Koninkrijk en de VS uitgegroeid tot een van de meest ingezette behandelingen bij adoptie en pleegzorg.

Voertaal is Engels

Doelgroep:
Behandelaars, psychologen, psychotherapeuten, vaktherapeuten en andere professionals werkzaam in de (jeugd) hulpverlening .

Deelnamekosten:
Toegangsprijs voor deelname aan deze masterclass bedraagt slechts € 275,- excl. btw. Dit is inclusief de consumpties bij inloop, pauze en borrel na afloop.

EARLY BIRD
Inschrijven voor deze dag is al mogelijk! Doet u dit uiterlijk 25 juni 2018 dan ontvangt u ruim 10% EARLY BIRD korting en betaalt u slechts €247,50 (excl. btw) voor uw deelname!

Aanmelden:
Voor deze masterclass kunt u zich vooraf online aanmelden via de website, u ontvangt van ons daarvoor een factuur. Op uw inschrijving zijn de algemene voorwaarden van Logacom van toepassing. Als u wilt annuleren dan dient dit altijd per email of aangetekend schrijven te geschieden. De vier verschillende termijnen voor gedeeltelijke creditering van de deelnamekosten kunt u teruglezen in artikel 7 van de algemene voorwaarden.

Locatie:
Dit symposium wordt gehouden bij Bildung.city te Amsterdam-Duivendrecht (Spaklerweg 79, 1114 AE). Deze locatie is goed bereikbaar ten opzichte van de snelweg (A10, afrit S111), metro (halte Van der Madeweg) en trein (station Duivendrecht). Zie voor een uitgebreide routebeschrijving.