3e Babycongres


Datum: 19 maart 2019
Locatie: ReeHorst, Ede
Prijs: 269.00 excl. btw

Aanmelden

Baby’s zijn de meest kwetsbare mensen van de samenleving. Het is dus zeer belangrijk om goed te zorgen voor deze doelgroep. Gelukkig is er steeds meer kennis over de ontwikkelingen van baby's, de invloed van de omgeving op de ontwikkeling van de baby krijgt meer aandacht en de interactie tussen moeder en kind is van groot belang voor de rest van zijn leven. Niet voor niets dat er steeds meer vraag is naar specialisme omtrent deze groep. Tijdens het Babycongres wordt gehoor gegeven aan deze vraag. U wordt op de hoogte gebracht van (nieuwe) inzichten rondom het thema baby’s.

U krijgt kennis over de ontwikkeling in de eerste levensjaren van een kind, wat zowel ouders als professionals handvatten geeft voor het leven en omgaan met baby’s. Aan het eind van de dag bent u op de hoogte van de laatste stand van zaken van de wetenschappelijk en maatschappelijke ontwikkelingen en heeft u inzicht in verschillende methodieken rondom het thema baby’s.

Logacom werkt momenteel nog aan de definitieve programmering voor dit congres. Zodra het programma en het aanbod van deelsessies definitief zijn, dan vermelden wij dat op www.babycongres.nl .

EARLY BIRD
Inschrijven voor deze dag is al mogelijk! Doet u dit uiterlijk 15 januari 2019 dan ontvangt u ruim 10% EARLY BIRD korting en betaalt u slechts €240,00 (excl. btw) voor uw deelname! Uiteraard krijgen snelle beslissers later de mogelijkheid om hun voorkeur voor deelsessies op te geven.

Heeft u vragen of opmerkingen over het congres? Neemt u dan gerust contact met ons op via 020-3203364 of office@logacom.nl
Aanmelden