4e Landelijk Congres Ouderschapskennis


Datum: 6 maart 2018
Locatie: Aristo, Amserdam
Prijs: 295.00 excl. btw

Aanmelden

Voor ouderbegeleiders en opvoedondersteuners!

De 4e editie van het Landelijk Congres Ouderschapskennis is ingepland! Het congres vindt plaat op dinsdag 6 maart in Congrescentrum Aristo te Amsterdam.

De 3e editie van het Landelijk Congres Ouderschapskennis ging over de soms lastige omgang met ouders en het zoeken naar verbinding met ouders. Momenteel werkt de programmacommissie aan een nieuw en actueel programma over ouderschapskennis. Een congresprogramma voor professionals die in hun dagelijks werk te maken hebben met ouders en behoefte hebben aan meer kennis over hoe contact en omgang vormgegeven kan worden voor een betere verbinding.

Logacom werkt momenteel nog aan de definitieve programmering voor dit congres. Zodra er meer informatie beschikbaar is, dan vermelden wij dat op de congreswebsite www.ouderschapscongres.nl

Doelgroep:
Dit congres is bedoeld voor leerkrachten, beleidsmakers, programmaontwikkelaars, schooldirecteuren, managers, hulpverleners, maatschappelijk werkers, opvoedondersteuners, gezondheidsprofessionals, preventiewerkers en andere professionals die met ouders werken.

EARLY BIRD
Inschrijven voor deze dag is al mogelijk! Doet u dit uiterlijk 15 januari 2018 dan ontvangt u ruim 10% EARLY BIRD korting en betaalt u slechts €265,- (excl. btw) voor uw deelname! Vroege aanmelders krijgen uiteraard later de gelegenheid om voorkeuren voor deelsessies op te geven.

Aanmelden