Het doel van het symposium Operations management, integrale patiëntenlogistiek is het delen van kennis en komen tot een gezamenlijke conclusie over hoe de vraag van de patiënt zich gaat ontwikkelen en wat dit gaat betekenen voor de organisatie van ziekenhuizen.
Masterclass D. Hughes, Healing relational trauma with attachment-focused interventions DyadicDevelopmental Psychotherapy
Het complete programma

MiddagSymposium Autisme en vrouwen


Datum: 26 september 2017
Locatie: Bildung.City, Amsterdam-Duivendrecht
Prijs: 115.00 excl. btwWegens succes is dit symposium UITVERKOCHT, inschrijven voor deze middag is niet meer mogelijk. Er is een tweede editie van dit symposium gepland op 30 november, voor deze bijeenkomst is het nog wel mogelijk om u in te schrijven. Ga voor meer informatie en aanmelden naar de congrespagina op Logacom.nl

Over autismespectrumstoornissen (ASS) bij vrouwen is nog weinig bekend. Wel weten we dat de lijdensdruk bij hen vaak hoger is dan bij mannen met ASS. Doorgaans ervaren zij op verschillende levensgebieden problemen, waardoor het leven voor hen vaak 'hard werken' is.

Tijdens dit MiddagSymposium leert u welke factoren van invloed zijn op de diagnose autisme bij meisjes en tegen welke problemen vrouwen met autisme in hun leven aanlopen.

Acreditatie: U ontvangt een certificaat van deelname, waarmee u zelf accreditatie kunt aanvragen.

Meer informatie over deze studiemiddag vindt u op www.260917.autismesymposia.nl